Gellerup.nu og her (maj ’13)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toveshøj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk

Halvdelen af bladet er denne gang skrevet af 13 unge mennesker fra journalistlinjen på Rødding Højskole. De kom med oprigtig interesse for at skrive spændende historier fra Gellerup – og høre beboernes mening om mangt og meget.

De har – naturligvis – interviewet Gellerup Højskoles forstander Allan Agerbo om højskolens 2017-visioner.
Andre har skrevet en stemningsmættet historie om Gellerups temmelig mange gode boksere. Nordiske mestre og Danmarksmestre kommer nærmest på samlebånd fra Aarhus Boxing på Tovshøjskolen.
De ”røde blokke” på Bentesvej, dvs. de tre, som skal rives ned i forbindelse med helhedsplanen, er også genstand for to artikler: En om beboernes holdning til nedrivning og en om en ”grøn” plan for de røde blokke.

Vi har nyt om den boligsociale helhedsplan: bevillingen fra Landsbyggefonden er i hus, og beboerne inviteres til en høring 12. maj for at inspirere til de enkelte indsatser.
Også godt nyt fra de fire ACFC-talenter i Get2Sports elite-udskilningsløb: de hænger på i fin stil efter den første elitecamp. Måske kommer der yderligere en Gellerup-dreng med næste gang.
Vi varmer lidt op til Aarhus’ største hip-hop-begivenhed Gelleraps, og vi omtaler også, at det igen er muligt at søge Gellerup Kulturmidler til større samarbejdsprojekter.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt