Afd. 4: Jagten på den forsvundne suppleant

Afdeling 4: Gellerupparken

Kontakt os med oplysninger om den forsvundne

tekst og foto af Elsebeth Frederiksen

Onsdag den 22/09-2010 var der afdelingsmøde for afdeling. 4 i Foreningernes Hus i Gellerupparken. Der skulle foregå en del ting på mødet, men det mest væsentlige var, at det skulle stemmes om en ny afdelingsbestyrelse.

Valghandlingen og de opstillede
Det skulle gøres til sidst på mødet, og det foregik ved, at de, som ville stille op, opgav deres navn til sekretæren og stillede sig op foran de fremmødte og præsenterede sig selv.

En af de nye, der stillede op til bestyrelsen, var den 22-årige Maria Sloth. Hun sagde at hun lige var flyttet til området, arbejdede som hjemmehjælper og gerne ville arbejde for at noget af al skraldet i området blev begrænset.

”Jeg har store forhåbninger om at blive valgt ind, for jeg har snakket lidt med folk her, og de har spurgt hvad jeg hed, så de vil nok stemme på mig” udtalte hun lige før afstemningen gik i gang.

Blev valgt som suppleant
Da resultatet af afstemningen kom frem, viste det sig, at Maria Sloth var blevet valgt ind som 1. suppleant. Måske ikke det, hun havde håbet på. Hun er i hvert fald væk.

Billede fra afdelingsmødet, med Maria Sloth i baggrunden. Det eneste billede af den forsvundne suppleant.

Billede fra afdelingsmødet, med Maria Sloth i baggrunden. Det eneste billede af den forsvundne suppleant.

Helle Hansen, formanden for afdelingsbestyrelsen, fortæller at Maria Sloth simpelthen er forsvundet. De har sendt e-mails og ringet til hende, men både breve og e-mails er kommet retur.

Nu er det kommet frem, at den lejlighed hun boede i er blevet fraflyttet en uge efter, Maria Sloth blev valgt ind i afdelingsbestyrelsen. Det lyder jo lidt mystisk, så jeres udsendte gik på jagt.

Konspirationsteorier
Da Maria Sloth havde et badge med Enhedslistens logo på, var det nærliggende, at tro at hun var mere end bare almindeligt involveret. Ved en enkelt søgning på nettet kommer det frem, at hun har været særdeles aktiv politiker i Aalborg og også var talskvinde for Socialistisk Ungdomsfront, som er Enhedslistens ungdomsafdeling, i Aalborg.

Var hun en muldvarp, der var ude på, at infiltrere afdelingsbestyrelsen? Det hele lød lidt suspekt, men jeg kontaktede John Gravers­gaard fra Enhedslisten i Århus for en kommentar. Han afviste denne teori kategorisk. Han mente, at det kunne være, fordi de unge er rodløse nu til dags.

Videre til et andet prominent medlem af Enhedslisten, Hovedbestyrelsesmedlem Hans Jørgen Vad, som arbejder som lærer på Lykkeskolen i Gellerupparken. Han har en bedre forklaring på, hvor Maria Sloth er blevet af.

”Hun har åbenbart lejet sig ind hos en ung fyr, som ikke kunne finde ud af at betale husleje, og derfor blev de begge smidt ud af lejligheden.”

Det forklarer stadig ikke hvorfor hun stiller op til afdelingsbestyrelsen, når hun ved at hun bliver smidt ud af lejligheden en uge senere. Det er en noget speget sag for Maria Sloth, og indtil vi får fat på hende, får vi nok ikke den rigtige version at vide.

Så konspirationsteorien havde nok været mere spændende.
Del eller print denne side:  


En kommentar til
“Afd. 4: Jagten på den forsvundne suppleant”


  • 1

    Pia Bjerre Christensen skriver:

    Det var dog en interessant konspirationsteori!
    Gad vide, om den også var opstået, hvis Maria Sloth havde båret et badge med et blåt V?

    Til orientering er det ikke Maria Sloth men under- (over-) tegnede, der står i baggrunden med mikrofonen, og jeg konspirerer ikke med nogen… 😉

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt