Lukning af Sigridsvej kommer i høring til sommer

Flere kritiske holdninger til forslag om at lukke Sigridsvej nord for Emmasvej

I februarnummeret af Skræppebladet skrev vi, at dispositionsplanen for Helhedsplanen foreslår en lukning af Sigridsvej nord for Emmasvej og op til Hejredalsvej.

Formand for Gellerupparkens afdelingsbestyrelse og Gellerup Fællesråd Helle Hansen fortæller, at hun fra Aarhus Kommune har fået besked om, at der op til sommerferien vil komme en offentlig høring i sagen.

På vegne af fællesrådet har hun blandt andet informeret Skovgårdsparkens afdelingsbestyrelse og Grundejerforeningen Beringsminde, villakvarteret nord for Hejredalsvej, om trafikplanen. Et indkaldt fællesmøde om sagen måtte aflyses, men Skræppebladet har indhentet kommentarer.

”En lukning af Sigridsvej for gennem-kørsel fra Emmasvej skal i høring”

”En lukning af Sigridsvej for gennemkørsel fra Emmasvej skal i høring”

Alt for langt til bussen

Afdelingsbestyrelsesmedlem i Skovgårdsparken Vagn Eriksen er aldeles kategorisk i sin udmelding.
”Det er forkasteligt, hvis man forventer, at ældre mennesker skal gå fra Karensvej over på den anden side af City Vest for at komme til et busstoppested. Mange af vore beboere er afhængige af busser. Det her har de ikke tænkt ordentligt igennem,” lyder det fra Vagn Eriksen.

Han fortæller, at afdelingsbestyrelsen i Skovgårdsparken vil opfordre beboerne til at sige deres mening, når vejføringsplanerne kommer i høring, men han har også et forslag.
”Løs problemet ved at gøre Sigridsvej til en vej, hvor busser kan gøre igennem fra Hejredalsvej!”

Der er flere hensyn

Også hos Grundejerforeningen Beringsminde har man drøftet sagen i bestyrelsen, fortæller foreningens formand Henrik Kjeldgaard.
Hvordan forholder I jer til planen?

”Der er lidt blandede holdninger, og vi vil melde endeligt ud i april til vores generalforsamling. Men nogen synes, at det er fint nok at dæmpe hastigheden. Vi har ligeledes talt om buslommer, hvilket jo er mere velegnet nu, hvor der kun er én bus på Sigridsvej, men så skabes der jo en vældig omvej, hvis vi fra Beringsminde skal ned til City Vest. Så skal det ske enten ved at køre ned på Silkeborgvej eller hen på Gudrunsvej,” forklarer Henrik Kjeldgaard.

Alternativet er at køre ned ad den kommende bygade inde i Gellerupparken, men den forventes at blive anlagt med trafikdæmpende foranstaltning for at sikre en lav fart gennem området.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2012-02 Marts

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

mogens ingø
Jeg har forsøgt gentagne gange at formidle min mening om lukningen af Sigridsvej, gennem denne kanal, som jeg tilfældigt er faldet over på min computer, tilgængeligheden er ikke optimal og jeg er hele tiden uden respons !!!!!! Lukningen af Sigridsvej er så alvorlig en sag for gangbesværede beboere og andre, der er bus-afhængige, AT orienteringen herom FØR høringer og stormøde bør ske pr. brev på adresse,- så man sikrer at også de, der ikke betjener sig af computer er sikret mulighed for indsigelse, - skriftligt. Personligt kan jeg ikke mere møde op til møder i Skovgårdsaafd. P.S. Lad mig tilføje at kommentarer og artikler, nok ofte er markerede med datoer/måneder, nen sjældent med årstal - og min erfaring siger mig at alt ikke SKER inden for eet- eller to år.

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2012-02 Marts side 8
i sektionen Artikler

forsiden af magasinet 2012-02 Marts

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data