Gellerup.nu og her (dec. ’12)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toves-høj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk.

Vi skriver i dette nummer om den talentfulde Gellerup-bokser Mohammed Sadik (billedet), der har opgivet studierne og træner på fuld tid. Han har tegnet kontrakt med et tysk hold.
I ungdomsafdelingen fortæller vi også om den 15-årige Ahmed Ramez, som har fritidsjob i et ungdomsprojekt, Med Unge Øjne. Jobbet gør ham ansvarlig, siger han.

Vi forsøger også at beskrive den store boligsociale helhedsplan, som ventes at starte til foråret. Og vi noterer i en anden artikel, at Vejledningscentret for Unge og Uddannelse må lukke til årsskiftet, da pengene er sluppet op.

I den kedelige ende går eftervirkningerne af den store brand på børneinstitutionen Viben helt op i Højesteret. To familier, der blev sagt op på grund af familiemedlemmers ildspåsættelse, har overraskende fået lov at få sagen op i tredje instans.

Den fysiske helhedsplan nærmer sig en realisering, og på Toveshøj vil der allerede om et års tid skyde nye plejeboliger op. Hvis parterne da bliver enige om vejføringen
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt