Gellerup.nu og her (juni ’13)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med bladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toveshøj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk

Endelig kommer der dagligt liv igen på den gamle ”Gellerupscenen”, som teatret måtte forlade, fordi kommunen fjernede tilskuddet. Samtidig med, at stedet skifter navn til ”A-Toget”, vil Cirkus Tværs få deres daglige gang på stedet, og foreninger og arrangører vil også få ret til at tage med ’toget’.

Der er gang i planlægningen af beboerhuse og byrum i forbindelse med helhedsplanen – vi var med på den første pilot-workshop.

5. juni er grundlovsdag – og dermed også festdag i Gellerup. Dagen skal være med til at lade op til det forestående kommunalvalg.

Vi har været på Tovshøjskolen – for at snakke med både den nye skoleleder og en af de tosprogslærere, der bygger bro til børnenes kulturelle baggrund.

De unge talenter i ACFC har store ambitioner med deres fodboldspil – vi har talt med tre af dem.

Og så foromtaler vi Men’s Health Week, dernæst en ny stue på Gellerup Museum – og endelig det næste møde i Gellerupparkens afdelingsbestyrelse, hvor der endelig skal vælges en formand. På det konstituerende møde var der stemmelighed mellem Helle Hansen og Malek El-Batran.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt