Gellerup.nu og her (sept. ’13)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toves-høj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk

Beboerbladet bringer denne gang billeder fra sommerferieaktiviteterne – og en kommentar fra projektleder i Fritidspatruljen, Gordon Roberts, om, hvorfor der har været relativt stille her i sommer. Billedet til denne artikel er fra ACFC’s succesrige fodboldskole, som denne gang også havde et pigehold.

Vi serverer overskrifterne til den store boligsociale helhedsplan, som er lige på trapperne – alle beboere er inviteret til høring om planen søndag den 8. september.

Når man bliver gammel i Gellerup, skal der gerne være nogle gode ældreboliger – placeret, så de ældre får glæde af at bo tæt sammen. Det sker bedst på Toveshøj i tilknytning til sundhedshuset, skriver vi i en artikel.

To palæstinensiske piger har besøgt Danmark – og ikke mindst Gellerup. Det var et af de første konkrete resultater af, at Aarhus søger venskabsforbindelser med Ramallah i Palæstina. Det fortæller de om i bladet.

Bydelsmødrene i Gellerup har også været på besøg – nemlig på demokratiets højborg Christiansborg. Vi bringer en reportage fra turen.

Og så er Livsværkstederne barslet med en spændende nyhed på jobfronten: projekt Close2You vil ansætte førtidspensionister til at udføre hjemmeservice hos beboere og virksomheder.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt