Gellerup.nu og her (okt. ’13)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toves-høj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk

Vi har været uden for Gellerup! Nærmere bestemt Hammel, hvor Gellerup-drengen Jakob Sahal går på efterskole. Kun få af de unge fra Gellerup går efterskole-vejen, men Jakob anbefaler det: ”Det er virkelig en fed oplevelse!” Læs reportagen i Gellerup.nu.

Den boligsociale helhedsplan er nu på et af de øverste trappetrin, og der mangler kun lige et par godkendelser… så kan den starte. Vi bringer to sider om det, herunder beboernes holdninger til, hvad de finder vigtigst at arbejde med.

I knap et år har Den gamle By arbejdet med at fremskaffe en række Gellerup-fortællinger, og de præsenteres nu på en udstilling på Gellerup Bibliotek. Den løber frem til 23. oktober.

Så har vi været ved ruinerne af Nordgårdskolen sammen med den første skoleleder, Hans Jørn Graversen. Han var frontfigur i 25 års udvikling, som hang nøje sammen med befolkningsudviklingen i Gellerup.

Valget 19. november er meget vigtigt for Gellerup. Der kommer til at ske rigtig meget for at hæve valgdeltagelsen – læs også om dette.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt