Gellerup.nu og her (dec. ’13)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toves-høj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk


Forsiden på gellerup.nu viser den kun 13-årige Mariana Naser Chatle, som er et af de lysende talenter i ungdomsskolens Get2Play-linje. Hun får undervisning i sang, men har allerede potentiale til at blive udøvende kunstner.

Bladet kommer også ind på valget, som blev ganske godt for Gellerup: Stemmeprocenten steg med ca. fem procent, vi fik ’vores egen’ rådmand (Rabih Azad-Ahmad fra de Radikale) og et nyt byrådsmedlem, Knud Mathiesen (Dansk Folkeparti), som bor i et af parcelhusene på Sigridsvej.

I ungdomsafdelingen finder vi også de dygtige instruktører i Fritidspatruljen, og vi har talt med tre unge, som har fået diplomer for deres læring – og som kan bruge diplomet i deres videre færd.

Midt i Gellerup ligger en af Aarhus’ største motionsklubber, Aarhus Klatreklub. Udfordringen er, at kun få beboere fra Gellerup er medlemmer, men klatreklubben vil gerne have de lokale med.

Der er knas med samarbejdet om helhedsplanen, hvor Gellerupparken og Toveshøj ikke føler sig ordentligt hørt i beslutningerne. Næstformand i foreningsbestyrelsen, Keld Albrechtsen, kommenterer.

Og så skal Gellerupparkens beboere snart afgøre, om de vil have videoovervågning.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt