Proces med at udvikle boligforeningen sat i værk

Repræsentantskabet i Brabrand Boligforening skal i marts 2014 mødes og diskutere boligforeningens nye målsætningsprogram

Af Helle Hansen

Arbejdet med at forandre og udvikle Brabrand Boligforening, som der blev taget hul på i forbindelse med det igangværende generationsskifte i boligforeningens administrative ledelse, fortsætter. Det sker sideløbende med, at der formentlig i løbet af december bliver ansat et nyt lederteam i administrationen.

I begyndelsen af november var foreningsbestyrelsen af sted på et arbejdsdøgn, der blev holdt på Hotel Opus i Horsens. Her blev der taget hul på arbejdet med at forme fremtidens boligforening.
Med i Horsens var konsulentfirmaet Muusmann, der i oktober fremlagde deres procesplan for udviklingen af strategien og kulturen i boligforeningen, som var omtalt i sidste måneds Skræppeblad.

Mission, vision og værdier
Bestyrelsen har valgt, at der som noget af det første skal sættes gang i en grundig gennemgang af det eksisterende målsætningsprogram, som stammer helt tilbage fra 1999. Det arbejde vil i høj grad blive gennemført med fokus på fremtidens mission, vision og værdier i foreningen.

For foreningsbestyrelsen er det vigtigt, at både medarbejdere og repræsentantskabet bliver inddraget i arbejdet med at formulere det nye målsætningsprogram. Derfor er hele repræsentantskabet i et nyhedsbrev udsendt midt i november blevet opfordret til allerede nu at sætte kryds i kalenderen ved lørdag den 15. marts 2014.

Til den tid vil de nemlig alle blive inviteret til et heldags-arrangement, der også bliver holdt på Hotel Opus i Horsens. Og her skal de først skridt mod fremtidens Brabrand Boligforening tages.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt