Hvor bliver informationerne af?

Læserbrev

Ja, nu er der gået cirka fire år, siden renoveringen begyndte. Renoveringen på Sigridsvej bliver først færdig 2015. Jeg blev ellers glad, da jeg åbnede min postkasse, der lå vel et nyhedsbrev om, at Sigridsvej nu får græs på. Men nej, det var Karensvej, der skulle renoveres igen.

Højgaard tjener tykt på at lave byggesjusk, og så forstår vi ikke, hvorfor vi skal have jeres plan. Eller er det for at irritere os? Børnene her har ingen steder at være sammen. Jeg bliver dagligt stoppet af beboere, som spørger mig, hvad der sker.

Stormen Bodil væltede vores birketræ. Det er først blevet fjernet nu. Vores jord uden for altanerne ligger stadig klar til græs mm., men intet sker. Alle beboere har også afleveret en blå mangelliste til vores varmemester. Men heller ikke der, sker der en skid. Jeg ved ikke, om Højgaard er skurken, eller om han med vilje sylter det, så det bliver for sent. De er nu i gang ved AAB, og den eneste glæde vi har af det arbejde, er et værre svineri – glas og papir flyder rundt. Det er livsfarligt at bevæge sig rundt.

Højgaard har cirka 24 firmaer tilknyttet sit firma. Er de stadigvæk ansat, eller er deres kontrakt udløbet 2013? Det kan jo forklare, hvorfor der ikke bliver eftersyn og udbedring af det, der ikke er i orden. Den del står jo på beboernes mangelliste. Jeg ved, at I hele tiden skriver, at det er så skønt, så skønt mellem jer og Højgaard. Men 90 beboere har ikke fået besøg og udbedring af deres vandskader og huller i væggene. Desuden regner det ind på altanerne, hoveddørene er i stykker og brager i – hvem laver det?

Ingen vil hjælpe os. Jeg ved, bestyrelsen ingen skader har, så op et vis sted med os andre, vi er bare nogle nokkehoveder. Men vi vil hellere være glade og positive og håbe på og måske betale for ankesag om byggesjusk i Skovgårdsparken. Han har nok taget fusen på andre boligforeninger. Hvis vi melder os til programmet ”Klamphuggerne”, kan det være, han gør sin renovering om gratis.

Jeg savner det gamle grønne område, trods alle fejlene. For nu ligner området en golfbane – græs, mudder, sø uden vand. Hvilken plan har bestyrelsen givet Højgaard? Området ligner ikke det, vi blev stillet i udsigt, og som vi stemte om i sin tid.

Margit Fohlmann


Svar på læserbrev

Opdatering af arbejdsgangen i Skovgårdsparken

Nu nærmer tiden sig, hvor MT Højgård snart er færdig i vores område. Cirka 30. maj er også de udvendige arealer færdige.

Asfalteringen er afsluttet, striber på parkeringsarealerne lavet, så vi igen kan se, hvor vi må holde med vores biler.
Græsset er sået i hele det grønne område, og hvad der ellers mangler af småting.
Herefter vil der blive gennemgang af udearealerne sidst i juni. Til gennemgangen vil der være deltagelse af: Inspektøren, Lars og øvrige implicerede personer.

Eventuelle fejl/mangler vil derefter hurtigst muligt blive udbedret.

Med hensyn til Sigridsvej, er det selvfølgelig meget uheldigt, at I stadig skal se på byggerod, men det er jo AAB, som selv bestemmer over deres eget område.

Skovgårdsparken er jo som bekendt delt op i to afdelinger, hvor vi på Sigridsvej ejer den lille stribe jord langs blokken, men fortov og andet ejes af AAB.

Håber alle vil nyde de smukke grønne områder, og hjælpe med at alt stadig forbliver velholdt.

Lise Klærke
Skovgårdsparkens afdelingsbestyrelse

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2014-05 Juni

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2014-05 Juni side 14
i sektionen Læserbreve

forsiden af magasinet 2014-05 Juni

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data