Længst muligt i Skovgårdsparken

Læserbrev

Sådan lyder vores slogan. Det ser også flot ud udenpå på det store blad, vi fik i 2005. Nu er vi kommet til 2015, og der sker ikke noget på de rekreative områder. Det er meningen, at der skal være petanque, pavillon, scene, basket og eksempelvis bænke. Her er børn, men hvor er de gamle legehuse, er de til renovering? De stod smidt ved højhuset i et stykke tid.

Vi skulle være mere trygge med lys på stierne. Det eneste sted, der er lys nu, er busstien, resten er uden lys. Og hvornår får vi afsluttet Sigridsvejs affaldsordning? Når containerne bliver fjernet, kommer der ekstra lys, som kommer fra lampen, hvor vores containere står i vejen. Og det kan ikke stadig kun være AAB’s ansvar, at vi kun har måtte vente 15 år på at få fortovet hævet. Sådan at du føler dig tryg, og skraldevognene ikke kan køre ind over vores buske og fortov.

Vores buske, de nyplantede, er væk ved nummer 47. Fordi der ingen kanter er, når de bakker for at tømme affald og kører helt hen til containerne. Siger man noget, får man fingeren. De har jo altid sluppet af sted med at bakke, som de vil. Så måske får vi nye planter. I går vel en tur en dag og kommer også hos os på Sigridsvej og ser: ” Hov, de skal da have nogle nye, de er væk”. Det kan godt være, at pengene er sluppet op. Eller at vores område ikke kan rumme haver, høns, legepladser. Vores grillplads er der, så vi i hvert fald må gå ind og lukke altanen, vinden går forkert, og det har den altid gjort. Vi kan ikke gå ned og tale med dem om at rengøre grillen, så den ikke oser så meget.

Idet vi har fælles med AAB, så har de taget alle grillpladser herovre. Du kan ikke tale med dem, du kan heller ikke stoppe dem, når de bærer møbler over til vores containere hver weekend, hvor de fylder dem op med pap. Jeg kan sjældent her i nummer 47 komme af med mit almindelige affald. Går ned til næste blok. Vi håber snart, vi får fortov og affaldsproblem løst. Vi hører stadigvæk til afdeling 3 eller?

Margit Fohlmann,
Afdeling 3, Skovgårdsparken
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt