Længst muligt i Skovgårds­parken

Læserbrev

Sådan lyder vores slogan. Det ser også flot ud udenpå på det store blad, vi fik i 2005. Nu er vi kommet til 2015, og der sker ikke noget på de rekreative områder. Det er meningen, at der skal være petanque, pavillon, scene, basket og eksempelvis bænke. Her er børn, men hvor er de gamle legehuse, er de til renovering? De stod smidt ved højhuset i et stykke tid.

Vi skulle være mere trygge med lys på stierne. Det eneste sted, der er lys nu, er busstien, resten er uden lys. Og hvornår får vi afsluttet Sigridsvejs affaldsordning? Når containerne bliver fjernet, kommer der ekstra lys, som kommer fra lampen, hvor vores containere står i vejen. Og det kan ikke stadig kun være AAB’s ansvar, at vi kun har måtte vente 15 år på at få fortovet hævet. Sådan at du føler dig tryg, og skraldevognene ikke kan køre ind over vores buske og fortov.

Vores buske, de nyplantede, er væk ved nummer 47. Fordi der ingen kanter er, når de bakker for at tømme affald og kører helt hen til containerne. Siger man noget, får man fingeren. De har jo altid sluppet af sted med at bakke, som de vil. Så måske får vi nye planter. I går vel en tur en dag og kommer også hos os på Sigridsvej og ser: ” Hov, de skal da have nogle nye, de er væk”. Det kan godt være, at pengene er sluppet op. Eller at vores område ikke kan rumme haver, høns, legepladser. Vores grillplads er der, så vi i hvert fald må gå ind og lukke altanen, vinden går forkert, og det har den altid gjort. Vi kan ikke gå ned og tale med dem om at rengøre grillen, så den ikke oser så meget.

Idet vi har fælles med AAB, så har de taget alle grillpladser herovre. Du kan ikke tale med dem, du kan heller ikke stoppe dem, når de bærer møbler over til vores containere hver weekend, hvor de fylder dem op med pap. Jeg kan sjældent her i nummer 47 komme af med mit almindelige affald. Går ned til næste blok. Vi håber snart, vi får fortov og affaldsproblem løst. Vi hører stadigvæk til afdeling 3 eller?

Margit Fohlmann,
Afdeling 3, Skovgårdsparken

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2015-05 Juni

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2015-05 Juni side 20
i sektionen Læserbreve

forsiden af magasinet 2015-05 Juni

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Gellerup Museum
Gudrunsvej 16, 6
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data