Afd. 6: Jubilæumsskrift

Afdeling 6 – Holmstrup

40-års jubilæum fejres med et jubilæumsskrift

Af Jens Skriver

Da Holmstrup fyldte 25 år, blev der udgivet et udmærket jubilæumsskrift, og ved 40-års jubilæet har vi taget tråden op og bringer et jubilæumsskrift sammen med Skræppebladet.

Peter Iversen fra afdelingsbestyrelsen har skrevet forord, og et par artikler fortæller om de bristede forventninger, der førte til, at Holmstrup igennem mange år måtte kæmpe med mangfoldige problemer. En artikel beskriver den tankegang, der ligger bag arkitekturen, og Torben Overgaard og Kaj Kofod fortæller om de første år.

De store renoveringer og huslejeudviklingen gøres der nøje rede for, fulgt op af omtale af andre emner, SOFUS har taget op i de senere år. Keld Albrechtsen og Elly Lindved fortæller noget om, hvad en holmstrupper er. Lajla Jensen fortæller om at være barn og ung i Holmstrup.

Svære valg
Det var svært at skulle vælge mellem de mange aktiviteter i Holmstrup, for slet ikke at tale om de mange, der har været, og beslutningerne vil komme til at gøre ondt. Gæsterne i Værestedet har fortalt om deres syn på Holmstrup, Edvin Juhl fortæller om Dyreklubben, og Hans Martin Gårdhus om Holmstrup Haver.

Endelig har vi fundet en del billeder, der fortæller deres del af historien.


Hent jubilæumsskriftet og det øvrige Skræppeblad juni 2015
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt