Havnehusenes ungdomsboliger er klar til udlejning

Et- og toværelses lejligheder med fri internet

Tekst og foto af Ulrik Ricco Hansen

Sidste etape af Brabrand Boligforenings første havnebyggeri, Havnehusene, er nærmest et kollegium med indflytning til foråret.

Både seniorer og familier er allerede flyttet ind i byggeriet, der ligger mellem lystbådehavnen og Isbjerget i bydelen Aarhus Ø. Nu er der åbnet for udlejningen af de 106 ungdomsboliger på Bernhard Jensens Boulevard 95, hvor håndværkere og byggekran stadig er i fuld sving.

Flere typer lejligheder
Byggeriet indeholder syv forskellige ungdomsboliger. 33 er etværelses på 41 m², og 73 er toværelses på 47-50 m² (bruttoareal). En del af lejlighederne har altan, og alle har køkken, bad og indbyggede skabe.

Huslejen varierer fra cirka 4.000 til cirka 4.900, afhængig af lejlighedstype. Ubegrænset forbrug af internet er inkluderet i huslejen.

Den vejledende ventetid er 7-12 måneder for alle boligtyper – men en del af ventetiden går med at bygge afdelingen færdig.

Faciliteter
På hver anden etage er der et mindre fællesrum, som er tilknyttet de to nærmeste etager. Der er fælles opholdsrum/festsal på 11. sal, fælles grøn gårdhave samt fælles vaskeri i kælderen. Desuden er der cykelparkering og handicap-lift.

I stueetagen på hjørnet ud mod Esther Aggebos Gade og Bernhard Jensens Boulevard ligger ”Cafeen”, som er et fælleslokale for hele bebyggelsen.

Sådan flytter du ind
Brabrand Boligforening står for administration og udlejning, men indstilling sker gennem Kollegiekontoret i Aarhus. Du kan læse mere om boligerne og ansøge online via Ungdomsbolig Aarhus,
http://www.ungdomsboligaarhus.dk/dept/4631

urh-havnehusene-DSCF1992
Del eller print denne side:  


En kommentar til
“Havnehusenes ungdomsboliger er klar til udlejning”


 • 1

  webmaster skriver:

  Det nederste foto ledsagende artiklen i det trykte blad. Dette kan være misvisende, og som det fremgår på fotoet ovenover ligger Brabrand Boligforenings ungdomsboliger i det andet hjørne af karre-byggeriet der kun delvis bygges af Brabrand Boligforening.

  Det nye ufærdige byggeri “Kanalhusene” opføres af KPS Invest – men med samme arkitektfirma, Luplau & Poulsen Arkitekter.
  “Kanalhusene” består af 15.500 m² boliger opdelt i 9 mindre, forbundne bygningskroppe. Der er 159 familieboliger.
  Byggeriet udføres i samarbejde med Dansk Boligbyg, Niras, Adept og Landskabsarkitekt Niels Boldt. Bygherre på “Kanalhusene” er KPS Invest Århus.

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt