Jeg vil gerne forkæles lidt i min alderdom

Læserbrev

Jeg bor i afdeling 8, Drejergården, og jeg er rigtig glad for at bo her. Jeg har en dejlig lille lejlighed i et skønt område, som jeg sætter pris på. Dog er der nogle ting, som jeg gerne vil gøre opmærksom på. Vi har lige fået varslet et huslejefald på 5,7 %, og det er meget dejligt, men det betyder samtidig, at vi er gået over til individuel afregning af vand. Fordi vi er i en ældre aldersklasse, bruger vi mere vand pga. flere toiletbesøg. Derfor ville det være ønskeligt, at man i boligforeningen er mere lydhør overfor initiativer, som hjælper med at spare på vandet, f.eks. vandbesparende toiletter. Det kan godt være, at nogen kan vente til 2025, men det kan os i den ældste ende af aldersspektret, ikke.

Vi er for få ældre i afdelingen
Der er begyndt at flytte flere unge ind i bebyggelsen. De er rigtigt søde, og jeg har ikke noget imod dem, men det bevirker også, at de ældre ikke har så mange at være sammen med til sociale arrangementer. De unge ser vi kun til beboermøder.
Det er ønskeligt, at der flytter flere aktive ældre ind i afdelingen, så vi får mere liv og nogle, der kan være med til at deltage og arrangere aktiviteter. Dette er hermed en opfordring til flere ældre at flytte hertil. Det er en dejlig afdeling.

Rotteplage
Vi har her i afdelingen døjet med rotter i to måneder. Vi er ikke kommet af med dem endnu. Der findes firmaer, hvor man via kloakken slår rotter ihjel på en effektiv, og human måde, i stedet for at give dem gift. Det synes jeg, man burde prøve i stedet. Den normale måde med gift har hidtil ikke været effektiv og jeg er lidt bange for, at rotterne ender under gulvene, hvor de ikke kan fjernes.

Tak til Merete Poulsen
Merete er desværre stoppet i boligforeningen, men jeg vil gerne takke hende for et godt samarbejde og ønske hende al held og lykke i fremtiden.

Holger Jensen, Drejergården
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt