Afd. 2: Nyt om renoveringen i Søvangen

Afdeling 2 – Søvangen

Licitationen afholdes den 20. december

Tekst Laurits Bloch, foto Elsebeth Frederiksen

Teknikergrupperne har arbejdet under højtryk de seneste måneder med detail-projekteringen, og dele heraf er nu kommet frem til byggeudvalget og afdelingsbestyrelsen. Det første møde har været afholdt 7. oktober med henblik på at indføre de nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen i det omfattende projekt.

Søvangen

Projektet er udbudt i prækvalifikation 3. oktober, og dette betyder, at licitationen afholdes den 20. december 2019. Byggeudvalg og afdelingsbestyrelse har ikke forinden haft lejlighed til at orientere sig i udbudsmaterialet. Der er derfor aftalt flere møder i oktober til dette, og såfremt gennemgangen måtte resultere i ændringer, blev afdelingen stillet i udsigt, at ændringer kan drøftes i de følgende fire uger og stadig nås indarbejdet. Der forestår derfor et meget omfattende arbejde for afdelingsbestyrelse og byggeudvalg i den kommende tid.

I det offentliggjorte referat af september-mødet i foreningsbestyrelsen, der er bestyrelse for hele Brabrand Boligforening, er det anført, at økonomien i projektet undergår en afdækning af mulige økonomiske problemer i forbindelse med, at den samlede byggesum stiger kraftigt, blandt andet som følge af indekseringen af oprindelige finansieringstilsagn fra eksterne parter.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt