Afd. 4+5: E&P Huset fortsætter

Afdeling 4 – Gellerupparken. Afdeling 5 – Tøveshøj

Informationscentret for Gellerup og Toveshøj skal dog flytte

Tekst og fotos Elsebeth Frederiksen

Chadi er blevet genansat i E&P Huset og flytter snart med huset.

Chadi er blevet genansat i E&P Huset og flytter snart med huset.

Efter de tre ansatte i E&P Huset blev opsagt tilbage i juni, gik der nogle måneder, hvor ingen vidste, hvad der skulle ske med huset. Grunden til opsigelsen bunder i, at der ikke var flere penge tilbage i den første helhedsplan, forklarer Chadi Ali Kayed, som er informationsarbejder i huset.

Han blev også opsagt i juni, men han endte med at blive genansat, da Landsbyggefonden (LB) fandt en pose penge, så de kunne fortsætte med at have huset åbent i overgangsperioden, inden den nye helhedsplan træder i kraft. Der var desværre kun råd til at genansætte Chadi.

”Vi vidste godt, at LB havde givet nogle penge til huset, men der var kommunikationsproblemer mellem kommunen og Brabrand Boligforening, og derfor var de nødt til at opsige os,” lyder det fra de tre medarbejdere.

Vibeke Dam Hansen og Anne-Katrine Graah Rasmussen er opsagt og holdt den 29. november en afskedsreception.

Vibeke Dam Hansen og Anne-Katrine Graah Rasmussen er opsagt og holdt den 29. november en afskedsreception.

Huset skal flytte
Selvom Chadi er tilbage i huset, sker der alligevel flere forandringer. I midten af december bliver huset nemlig pakket sammen, og omkring 1. januar bliver huset flyttet over til Nordgårdhallen.

Det tager noget tid at bygge huset op igen, så indtil det er færdigt, senest den 1. april, bliver modellen af Gellerup og Toveshøj flyttet til administrationsbygningen.
Der bliver stadig guidede ture, de starter bare i administrationsbygningen og ikke i E&P Huset.

Mange besøgende i huset
E&P Huset har eksisteret i fem år. I den periode har der været 65.000 besøgende. Det har både været politikere, beboere, kurser, foredrag og deltagere i guidede ture.
”Kommunen og boligforeningen havde ikke regnet med så mange gæster i huset,” siger Chadi og fortsætter:

”Huset er godt for området, fordi det giver et godt overblik over, hvad der sker i området. Folk er ret vilde med modellen over udviklingen i området, og på den kan man virkelig se, at der sker noget,” slutter Chadi Ali Kayed.

Hvis du har spørgsmål til Chadi eller for eksempel vil booke en guidet tur, kan du skrive eller ringe til ham på chka@bbbo.dk og ephuset@bbbo.dk eller 27 13 28 85.

E&P Huset

Arkivfoto (kun online) fra Skræppebladet november 2011

Kun online (Webred:)

Skræppebladet holder også til i E&P Huset. Vi flytter med når det røde containerhus flyttes. Midlertidig kan der være træffetider i Gellerup Museum. Du kan som sædvanlig ringe til redaktionssekretær Elsebeth Frederiksen på 41 42 87 92 og få en aftale om et møde.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt