Udvalg begynder arbejdet

Selv frygten for corona-virus kunne ikke holde folkevalgte hjemme

Af Bo Sigismund – arkivfoto (kun online) af Bo Sigismund

Lørdag den 7. marts var der fællesmøde for de folkevalgte, der havde ønsket at deltage i repræsentantskabsudvalgene. En del havde afbud med almindelig forkølelse, og arrangøren Lene Olm havde sørget for håndsprit til brug for de fremmødte. Der deltog 24, og det ser ud til, at der kommer yderligere nogle stykker til.

Det viste sig tydeligt, at mange beboervalgte efterspørger mere viden, og at diskussioner om udlejning kommer til at fylde en del. Alle deltagere bidrog til diskussionerne, og det lover godt for det videre arbejde.

Fem udvalg i arbejde
Flere rejste problemer, som afdelingerne oplever med boligforeningens organisation og effektivitet.
Officielt er der kun nedsat tre repræsentantskabsudvalg, men visionsudvalget har fortsat sit initiativ og vil sørge for, at også de to sidste udvalg – nemlig vedrørende drift og teknik og vedrørende demokrati og kommunikation – får lejlighed til at arbejde.

Visionsudvalget vil naturligvis også hjælpe med at konkretisere de opgaver, som udvalgene har ifølge det vedtagne kommissorium. Alle udvalg har diskuteret forretningsorden og indkaldt til første møde.
Der er under tre måneder til, der er repræsentantskabsmøde, så udvalgene har travlt, men der er åbenbart en stærk motivation.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt