Lup på varmemestre og kontorfolk i Gellerup for 2 mio.

Med stor sandsynlighed er der over to millioner kroner på vej fra Landsbyggefonden til Brabrand Boligforening, der vil bruge pengene til at undersøge driften i boligforeningens to største boligafdelinger Gellerupparken og Toveshøj.
Landsbyggefonden har meddelt at projektet er “placeret på hovedlisten over de projekter, som fonden prioriterer. Det betyder, at der er stor sandsynlig for, at boligforeningen får de lidt over 2 mio. kroner, som vi har søgt til projektet,” oplyser boligforeningen.

Med ansøgningen sætter boligforeningen fokus på forholdet mellem beboere og de ansatte i boligforeningen. Dette er også temaet for Skræppebladets leder i december-udgaven.

Ifølge projektbeskrivelsen er formålet bl.a. at “skabe en drift, som vil betyde gladere medarbejdere, tilfredse og velinformerede beboere samt klare og effektive kommunikationsplaner i kraft af en beboerservice, der følger med tid og behov.”

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen

Projektet vil indledes med ansættelse af en analysemedarbejder, der både skal kortlægge driften i dag og komme med forslag til forbedringer. I projektet er der også plads til konkrete initiativer som indledes på baggrund af analysemedarbejderens konklusioner.

“Ansøgningen er blevet til i et samarbejde mellem administrationen, varmemestre, gårdmænd og trappedamer i Gellerupparken og Toveshøj samt de to afdelingsbestyrelser. Målet har været at få midler til at analysere, om driften i de to afdelinger kan organiseres på en anden måde, når man nu tager i betragtning, at der her bor en meget stor andel af beboere med anden etnisk baggrund end dansk,” fremgår det af boligforeningens nyhedsbrev.

Læs mere:
Hjemmeside for Brabrand Boligforening: http://bbbo.dk
Nyhedsbrev, Analyse af driften

Skræppebladet:
Leder: Hvor langt er der til administrationen
Beboerundersøgelse i Sonnesgården: Stor tilfredshed – men ikke med administrationen

Blogartiklen er oprettet: 04. dec 2009


Del eller print denne side:  


 
 


Blog-arkiver: 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | jan | feb | mar | apr | 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt