Afd. 1: Om papemballage – og en skuffelse

Afdeling 1: Hans Broges Parken

Vi får IKKE noget fra Landsbyggefonden i denne omgang


af Inger Bloch. Illustration af Jesper Ankjær

papkasser.jpgTrods overhængende fare for at blive kaldt en rigtig gnaven og kedelig ordensduks vil jeg alligevel vove at slå et slag for disciplin ved skraldebøtterne.

Vi vil jo gerne bo i pæne og ordentlige omgivelser, og den nydeligt indhegnede genbrugsplads bliver da hel­digvis også benyttet flittigt! Alligevel sker det af og til, at nogle smider større emballage og papkasser i de skralde­bøtter, der er beregnet til husholdningsaffald – eller endnu værre – ved siden af skraldebøtterne!

Hvis ikke papkasser eller tom emballage kan ændres til flade papstykker, der kan puttes i aviscontainerne – så må man vandre den lille tur til genbrugspladsen! (Vore gangnøgler passer til lågerne derovre).

Landsbyggefonden
På bestyrelsesmødet d. 16. april blev vi oplyst om, at der ikke er kommet noget ud af vores ansøgning til Landsbyggefonden om midler til hjælp til større arbejder, som vinduesrenovering og afhjælpning af fugtproblemer m.m.

Afdeling 1 hører til de gamle boligafdelinger, der stadig hvert år må indbetale bidrag til Landsbyggefonden; vi må nu med en vis bitterhed konstatere, at det gode gamle ordsprog: ”Man må yde, før man kan nyde” – for Hans Broges Parkens vedkommende er omformuleret til: ”Man må yde, for at ANDRE kan nyde”!
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt