Afd. 4: Altankonkurrence i Gellerupparken

Afdeling 4: Gellerupparken

Beboerne inviteres igen til at pynte altaner og terrasser med blomster

af Helle Hansen – illustration af Jesper Ankjær

Afdelingsbestyrelsen i Gellerupparken gentager sidste års populære altankonkurrence, hvor beboerne konkurrerer om at have den smukkeste og hyggeligste altan eller terasse.
I år bliver der dog den ændring, at der er beboerne selv, der skal fotografere deres altaner. Og så indsende de flotteste 3-4 billeder til konkurrencen.

”Sidste år kunne man kun deltage i uge 31, hvor mange var på ferie, og derfor var flere forhindret. Nu afgør beboerne selv, hvornår de mener, at altanerne ser pænest ud,” fortæller Tanja Flohr Bergstrøm fra afdelingsbestyrelsen.

Billederne skal sendes eller afleveres i beboerhuset Yggdrasil
senest mandag den 9. august.

Beboerafstemning til august
Herefter udstilles alle billederne af de tilmeldte altaner og terasser i Café Perlen fra den 12. til den 26. august, hvor alle beobere har mulighed for at komme forbi og stemme på deres favorit.

Der kåres en vinder og 2. og 3. pladser samt gives anerkendelser til de flotteste 25 deltagere, som vinder blomster til foråret 2011. Resultatet offentliggøres på beboermødet i september.

Sidste år var publikumsfavoritten en stueterasse på Gudrunsvej, hvor vinderen her til foråret har modtaget en flot blomstergave.
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt