Gellerups nye hovedindgang

Tinesvejs forlængelse ind i Gellerupparken åbner adgangen til hele parken

Af Helle Hansen, foto af Martin Krabbe

Tidligere blev besøgende, der kom til Gellerup fra Silkeborgvej, nær­mest mødt af en mur med en tor­ne­rosehæk, når de kom kørende op ad Tines­vej forbi City Vest.

Men det eventyr er snart en sagablot, for Ti­nes­vej bliver om kort tid forlænget op langs bagsiden af blok B7 på Gudrunsvej 68-76, hvor gravkøerne og vejfolkene siden midten af august har været i fuld gang med at fælde træer, fjerne jord, flytte rør og grave ned for at gøre plads til vejforlængelsen.

Gravearbejdet med at lave den nye indgang til Gellerup via Tinesvej er i fuld gang bag den sydvestligste blok på Gudrunsvej.

Gravearbejdet med at lave den nye indgang til Gellerup via Tinesvej er i fuld gang bag den sydvestligste blok på Gudrunsvej.

Forsøgsblok til renoveringen
Blokken er netop blevet udvalgt til at være forsøgsblok i den store renovering, som hele Gellerupparken snart skal i gang med.

Det bliver en gennemgribende facaderenovering og indvendig renovering, som kom­mer til at strække sig over de næste seks til otte år. Valget af blokken på Gudrunsvej som forsøgsblok er begrundet i, at det er et miljøkrav i forhold til trafikstøjen fra den nye vej, som kræver, at der kommer nye og mere lydisolerende vinduer i alle lejlighederne.

Adgang til Bygaden næste år
Anlæggelsen af det nye vejstykke skrider hurtigt frem. Allerede i løbet af næste år bliver det muligt at køre op ad Tinesvej til den nye tværvej, som senere også kommer til at gå gennem hullet i en blok længere oppe ad Gudrunsvej og over til GLOBUS1. Mod vest støder den nye tværvej ind i bygaden, som også bliver lavet færdig helt ned til Nordgårdhallen i løbet af næste år.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt