8.220 Ideer, der samler Brabrand, Årslev og Gellerup – del 2

Invitation til fyraftens-komsammen i Gasværket torsdag den 15. november kl. 17.30-20.30

Af Helle Hansen – foto (kun online) af Peter From

I foråret tog de to fællesråd Gellerup og Brabrand-Årslev hul på initiativer ”8.220 Ideer, der samler”, som handler om at skabe kendskab og venskab og godt naboskab på tværs af hele postnummeret 8220. Der blev lagt ud med en række middagsselskaber, hvor medlemmer af fællesrådene var værter for en indbudt kreds af lokale borgerne fra begge ender af bydelen.

Søndag den 6. maj blev alle borgere – store og små, unge og gamle – inviteret til at deltage i ”8.220 Ideer, der samler”-eventen, der blev holdt i Beboerhuset Laden. Og selv om sommeren lokkede udenfor mødte en god snes borgere op, og så blev der ellers tænkt mange gode tanker for 8220 rundt om bordene.

Nu er sommeren vel overstået, og det er tid til at komme videre og måske også samle op på nogle af de ideer, der begyndte at spire frem i foråret. Alle, der deltog er inviteret, og nysgerrige, der var forhindret i at deltage i maj, kan springe med på vognen nu og være med til at samle 8220 om nogle af de mange ideer og drømme, som vi har til fælles.

Det Gamle Gasværks adresse er Byleddet 2 C i Brabrand.

Følg med på Facebook ”8.220 Ideer, der samler Brabrand, Årslev og Gellerup” – og læs i ”Vores Brabrand”.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt