Åbner klinik i lejlighed i Gellerupparken

Som den første beboer i Gellerupparken åbner Marianne Juncker Kennild egen virksomhed i en del af sin lejlighed

tekst og foto af Helle Hansen

1. oktober åbner slår Marianne Juncker Kennild dørene op til sin nye Klinik for Dynamisk og Spirituel Psykoterapi – LIVOGSJÆL – i et af rummene i hendes 4-værelses lejlighed på Jettesvej.

Som den første beboer har hun benyttet sig af, at reglerne for erhverv i almene lejligheder er blevet ændret, så det i dag et muligt at have en virksomhed i en lejlighed i Gellerupparken.
”Jeg har gennem de sidste fire år uddannet mig til dynamisk og spirituel psykoterapeut. Og det har hele tiden været min plan, at jeg skulle åbne egen klinik,” fortæller Marianne Junck­er Kennild, der har boet i Gellerupparken gennem de sidste 16 år.

”Jeg har i alt boet fire forskellige steder i Gellerup. De sidste tre år i bofællesskab her på Jettesvej sammen med en af mine venner. Men han er netop flyttet hjem til Fyn, og så stod jeg pludselig alene med den store lejlighed. Jeg vil gerne blive boede Gellerup, men havde ikke lyst til at flytte i en lille 2-værelses, og så havde jeg hørt om muligheden for, at man nu kan få lov at have erhverv i lejlighederne. Så jeg henvendte mig til boligforeningen, der hele tiden har været positiv over for mine ønsker,” fortæller Marianne Juncker Kennild, som har taget en del møder og snakke med boligforening­en for at få den nye lejekontrakt helt på plads.

”Jeg er den første, som har fået lavet den slags tilføjelser på min lejekontrakt. Derfor har der selvfølgelig været nogle ting, som har skullet afklares. Det har kostet mig 1000 kroner at få ændret lejekontakten til også at inde­holde tilladelse til at drive erhverv,” oplyser Marianne Juncker Kennild, der lige nu har travlt med at både at få lavet pjecer og visitkort og skilte til sin nye klinik.

Ingen hokus pokus
Det, som Marianne Juncker Kennild tilbyder i hendes Klinik for Dynamisk og Spirituel Psykoterapi, er samtaleterapi både individuelt, for par og familier.
På trods af navnet, så er der ikke nog­et hokus pokus ved det, understreger hun.
”Mit arbejde tager afsæt i samtaleterapi, men jeg kan også behandle med trace og hypnose og regression. Ligesom jeg også kan agere som coach.”

”De problemer, folk kan komme med, kan både være traumer fra barndommen, sorg over måske at have mistet en, man elsker, forbier eller angst,” forklarer Marianne og tilføjer, at snakken også kan handle om det spirituelle.
”Jeg har altid selv været lidt alternativ og interesseret i det spirituelle. Og hvis vi som mennesker taler mere dybt og indgående med hinanden og lytter til andres sorger og bekymring­er, så kan vi nå meget længere som venner og medmennesker,” fastslår Marianne.

Indbydelserne til reception tilskæres

Indbydelserne til reception tilskæres

Klinikken åbner Marianne i første omgang som et lille sideerhverv. Til daglig arbejder hun nemlig som livredder i Gellerup Badet. Det bad, som hun selv var med til at redde, da det tilbage i 2001 så meget sort ud med svømmehallens overlevelse.

”Sjovt, at det skulle ende med at blive min arbejdsplads,” siger Marianne, der oprindelig begyndte at komme i Gellerup i slutningen af 1980’erne, hvor hun var aktiv som amatørskuespiller på Gellerupscenen.
”Jeg kan godt lide at være her i Gellerup. Og derfor har jeg også valgt at blive boende og forsøge at drive min klinik her. Jeg er selvfølgelig lidt nervøs for, om mine kunder tør komme til Gellerup. Men det håber jeg, at fremtiden vil vise, at de tør,” siger Marianne med et glad smil på læben.

Er du interesseret i at høre mere om Marianne og hendes klinik, kan du ringe 53425206 eller skrive livogsjael@kennild.dk
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt