Brand, borgmester, bolig, beboere og byggeri

Masser af aktuelle emner finder vej til Skræppebladets blog med nyt om kultur, begivenheder, politik og debat mv.

tekst og foto af Ulrik Ricco Hansen m.fl. på blog.skraeppebladet.dk

Fik du læst med på Skræppebladet online? På beboerbladets populære hjemmeside kan du flere gange hver uge finde nye artikler, meninger, links og billeder. Det er let tage del i debatten. Du kan selv være med til at skrive blogindlæg, hvis du opretter dig som bruger.
Du får her smagsprøver på emner fra slutningen af januar og begyndelsen af februar på Skræppens blog. Læs hele teksten på hjemmesiden, hvor du også kan følge links til uddybende tekst og/eller video.

Foto af Jørgen Sørensen, Vester Gasværk: Arsenik og Gamle kniplinger

Foto af Jørgen Sørensen, Vester Gasværk: Arsenik og Gamle kniplinger

Giftmordene fortsætter i Brabrand
Ensomme gamle mænd bliver myrdet med gift i Brabrand, hvor to gamle damer serverer hyldebærvin blandet med arsenik, stryknin, og “bare en knivspids” cyanid. Klassikeren “Arsenik og gamle kniplinger” opføres af teatergruppen Vester Gasværk i Brabrand.

Gellerupparken vil have moske ved siden af kirken
Afdelingsbestyrelsen for Gellerupparken foreslår, at der gives grønt lys for at opføre en stormoske lige ved siden af Gellerup Kirke – på arealet mellem kirken og områdets tidligere folkeskole Nordgårdskolen.

urh-arkiv-ryger-grancanaria--rc-15389

Bliv røgfri i Laden
Er rygestop blandt nytårsfortsætterne, kan du få mere at vide om at stoppe med at ryge og om kommunens rygestop-kurser. Beboerhuset Tougsgårdsladen og beboerrådgivningen står bag.

Rap-cd fra kælderstudie i Gellerup
Rapskolerne i Århus har med den tidligere Fight Night champ Kejser A i front gennem næsten et år haft en gruppe unge i raptræning i et kælderstudie i Gellerup. De tretten bedste bliver nu udgivet på cd.

Kaffe og banko for pensionister i Holmstrup
Holmstrup Pensionistklub inviterer til kaffehygge, banko og forsinket julefrokost samt generalforsamling i januar og februar.

Søg bolig i Århus og Ry samtidig med et klik
Udlejningssamarbejde mellem boligforeninger i Århus, Århusbolig, kommer måske i fremtiden til også at dække Ry-området. Ry Andelsboligforening har besluttet at søge om optagelse.

Selvmord eller drab på 7-årig ved Jernaldervej?
I 1994 blev en 7-årig dreng fundet død med en livrem om halsen i krattet mellem Ellekærskolen og Hasle Bakker. Politiet hældede til selvmord, men ifølge en dokumentarudsendelse på DR1 taler meget for drab.

Se de nye boliger i Tranbjerg Syd
Brabrand Boligforening og AL2bolig bygger i Tranbjerg Syd efter samme arkitekttegninger. Al2bolig startede først og er klar med den nye “afdeling 125, Østergårdsparken”. Du er inviteret indenfor til åbent hus.

urh-arkiv-bazar-vest-p-plads-RC24050

30 personer i masseslagsmål ved Bazar Vest
Råb, slag og bloddryppende knive. Tirsdag aften var det virkeligheden for omkring 30 personer i masseslagsmål uden for Bazar Vest. Fire personer blev kørt på skadestuen for knivstik.

Ny Netto i Brabrand til efteråret
En ny Netto ved Silkeborgvej i Brabrand forventer at kunne slå dørene op og byde de første kunder velkommen til efteråret.

City Vest satser på at blive sundhedscenter
Indkøbscenteret City Vest vil gerne tiltrække flere sundhedsorienterede erhverv og på den måde blive sundhedscenter, hvor århusianerne kan gøre brug af en lang række sundhedsfaglige tilbud.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt