Afd. 4+5: Foreningernes Hus

Afdeling 4: Gellerupparken. Afdeling 5: Toveshøj

Ombygning i Foreningernes Hus og kommende indvielsesfest

af Anne J. H. Svendsen, medarbejder Foreningernes Hus

Vi går nu efterårssæsonen i møde, hvilket betyder, at Foreningernes Hus snart står klar til at åbne officielt, dagen nærmer sig nemlig for, at den officielle åbningsceremoni skal afholdes, nemlig d. 29. oktober, så husk at sætte kryds i kalenderen, for det bliver ikke kedeligt! Der arbejdes endnu på fuld tryk på at få huset klar til åbningen.

Lidt af alt det, der sker i huset lige nu
Det går godt fremad med at ’få styr på’ husets fysiske rammer. Lige nu er malerne fra malerfirmaet Oyong i gang med, fra tidlig morgen og med forbavsende godt humør, at male husets lokaler.

Planen for indretningen af to køkkener og caféen, der skal være et samlingspunkt i huset, skrider også godt frem, så det kan stå klar til indvielsen. Vi er godt hjulpet på vej med hjælp fra en indretningsarkitekt, som blandt andet sørger for, at den ’røde tråd’ i indretningen af alle lokalerne i huset holdes, og hvor også meget af det gamle inventar genbruges.

På trods af stor ’ombygningsaktivitet’ i huset lige nu, er der mange foreninger, der allerede bruger huset til forskellige aktiviteter og afholdelse af arrangementer, særligt om aftenen og i weekenderne. Der står også foreninger ’på spring’ til at benytte sig af husets faciliteter efter den officielle indvielse og den færdige istandsættelse af lokalerne, og der kommer hele tiden nye foreninger til, som ønsker at blive brugere af huset.

På nuværende tidspunkt sprudler huset allerede af liv og en positiv og smittende stemning fra de mennesker, der kommer i huset.

Indvielse af huset
Som nævnt holder vi indvielsesfest for Foreningernes Hus fredag d. 29. oktober, hvor Borgmester Nicolai Wammen kommer og indvier huset. Et spændende program med festlige indslag er under planlægning, så hold øje med plakater med program, der vil blive hængt op rundt omkring i området.

Arrangementet er åbent for alle, og vi håber, at så mange som muligt vil deltage på denne særlige dag for Foreningernes Hus.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt