Afd. 4: Udsynet bliver ikke ringere ved renoveringen af blokkene

Afdeling 4 – Gellerupparken

Badekar har længe været taget af inventarlisten i Gellerupparken

Tekst Helle Hansen, foto Bo Sigismund

I sidste nummer af Skræppebladet var der en anmeldelse af de nye prøvelejligheder i Gellerupparken, lavet af Skræppens udsendte, som havde været på besøg i forbindelse med åbent hus-arrangementet i opgang Gudrunsvej 46. Som tidligere mangeårig beboer i Gellerupparken skrev Bo Sigismund, at besøget var skuffende. Han mente, det så ud som en discountløsning, og han opfordrede til flere prøver og til at lytte til beboernes oplevelser.

De indvendige persienner(set i forgrunden) kan trækkes op i vinduesrammen, så de ikke generer udsynet.

De indvendige persienner(set i forgrunden) kan trækkes op i vinduesrammen, så de ikke generer udsynet.

Hvidt træ og ingen badekar
Projektleder Svend Erik Johansen har ønsket at svare på nogle af kritikpunkterne i artiklen og forklarer blandt andet, at alt bliver malet hvidt, fordi det en beslutning, der er truffet, i forbindelse med at alle lejlighederne skal nymales. Og her er det valgt, at alt træværk skal males hvidt i stedet for sort.

”Med hensyn til det savnede badekar på badeværelset, så er badekar ikke længere en del af det faste inventar i Gellerupparkens lejligheder, som det var i gamle dage, da Bo Sigismund boede i afdelingen. Og langt hovedparten af beboerne i Gellerupparken har for længst skilt sig af med de gamle badekar.”

Lufttætte vinduer mod støv
”Bekymringen om, at de indvendige persienner skulle stjæle udsigten, er ganske ubegrundet, fordi de kan trækkes helt op i vinduesrammen, så der kan blive helt frit udsyn, hvis beboeren ønsker det.

Og der bliver heller ikke tale om, at persiennerne bliver vanskelige at holde rene, for de befinder sig i et lufttom rum mellem to lag glas. Så der er ikke nogen fare for støv,” forsikrer Svend Johansen, der er ked af, hvis nogle beboere er gået fra besøget med sådan en bekymring.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt