Renovering af Søvangen

Læserbrev

Tak til formanden for dit svar. Det var meget diplomatisk, men det kunne selvfølgelig ikke være anderledes. Jeg håber blot, at mit indlæg får mine medbeboere i Søvangen til at tænke over, hvad der er realistisk, og hvad der er ønsketænkning.
 
Jeg har i mellemtiden fundet ud af, hvad en rambla er. Det er en allé, alléer har træer, træer har blade, og vi har efter min mening nok af træer og blade i Søvangen. Jeg er i hvert fald træt af, at jeg hvert år skal fjerne flere læs blade fra min have om efteråret og i løbet af vinteren, for boligforeningens personale fjerner dem ikke. Bladene har en tilbøjelighed til at samle sig i min have, og når jeg får taget mig sammen til at fjerne dem (jeg er 89 år) så bliver det pr. definition stormvejr dagen efter, og så ligger der samme mængde igen i min have.
 
Spansk trappe! Ja men har vi da ikke nok i græsplænerne mellem blokkene? Skal der da absolut laves trapper?
 
Underjordiske garager! Jeg kan da godt unde mine medbeboere, som ikke har en garage, at de kan få mulighed for at få deres biler i husly, men lad os dog får lov til at bevare de garager, som vi har. Har vi ikke vundet hævd på dem? Kan man uden videre fratage os dem? Nuvel, de er meget billige, men vi kan sikkert gå med til en forhøjelse af garagelejen. Den har jo været uændret i al den tid, de har eksisteret. Det er meget moderne, at man skal træde i karakter, så kære garagelejere, hvad mener I?
 
Og til slut, når renoveringen til sin tid skal til afstemning, må vi kræve, at hvert enkelt punkt kommer til afstemning for sig.

Niels Schjeldahl
Birgittevej 6
8220 Brabrand
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt